Структура за темами

  • Загальна інформація по ОПП

    Освітньо-професійна програма «Готельно-ресторанна справа»

    Галузь знань: 24 Сфера обслуговування
    Спеціальність: 241 Готельно-ресторанна справа

         
      Освітньо-професійний ступінь -  фаховий молодший бакалавр             Обсяг ОПП: 
    Гарант ОП - на основі базової середньої освіти -  180 кредитів
    на основі профільної середної освіти -   120 кредитів
    Випускова ЦК -  циклова комісія сфери обслуговування на основі професійно-технічної освіти -   від 80 кредитів (з урахуванням визнання раніше здобутих результатів навчання)
    Голова ЦК -  Паршин Любомира Анатоліївна, спеціаліст вищої категорії

    • Семестр І

      Написи: 3Bootstrap elements: 15
    • Семестр ІІ

      Написи: 3Bootstrap elements: 18
    • Семестр ІІІ

      Написи: 3Bootstrap elements: 19
    • Семестр ІV

      Написи: 3Bootstrap elements: 17
    • Семестр V

      Bootstrap Elements: 1
    • Семестр VІ

      Bootstrap Elements: 1
    • Семестр VIІ

      Bootstrap Elements: 1
    • Семестр VIIІ

      Bootstrap Elements: 1