Структура за темами
- КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ
КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ
- Тема 1 Етнічні кухні Європейськах країн
Тема 1 Етнічні кухні Європейськах країн
Лекційні-6год.
Самостійна робота-12год.
2 год.
1.2 Самостійна робота.
особливості регіональних (місцевих) кухонь Чехії і Словаччини; особливості назв відповідних страв, кулінарних і кондитерських виробів, напоїв; вплив етнічної кухні країн Центральної та Східної Європи на світову кулінарію; основні види алкогольних напоїв, правила їх подавання до страв.
- Тема 2 Етнічні кухні народів країн Європи
Тема 2 Етнічні кухні народів країн Європи
Лекції-2год.
Семінарські заняття-2год.
Самостійна робота-8год.
1.3 Самостійна робота
Етнічні кухні Скандинавських країн. Особливості та найпопулярніші страви швецької, німецької кухні. Характеристика національної кухні Данії. Види морепродуктів у національній кухні Норвегії.
1.4 Самостійна робота
Національні страви фінської кухні.
Кулінарна культура країн Прибалтики.
- Тема 1. Етнічні кухні Європейських країн
Тема 1. Етнічні кухні Європейських країн
Лекція 1.3 Етнічні кухні країн Південної Європи та Балканських країн -2год.
Самостійна робота-4 год.
Лаболаторна робота 4год
1.5 Самостійна робота
1.Кулінарні традиції Португалії.
2. Болгарська національна кухня.
3.Регіональна кухня Балканських країн.
4.Етнічні кухні країн Південної Європи та Балканських країн.
1.6 Самостійна робота
Етнічні кухні країн Кавказу
1. Вплив релігійних і світських традицій на етнічні особливості харчування населення країн Кавказу.
2.Кулінарні традиції грузинської та азербайджанської кухні.
3.Основні види сировини, спецій та харчових продуктів Вірменії.
Лаболаторна робота № 1
1.Розробка технологічних карт та схем відповідних страв, виробів і напоїв Європи
2. Практичне застосування технологій виробництва страв, виробів і напоїв з урахуванням креативних підходів.
3. Оволодіння особливостями оформлення та подавання.
4. Оцінка якості готових страв, виробів і напоїв.
- Тема 2. Етнічні кухні країн Близького Сходу та Північної Африки , Азії.
Тема 2. Етнічні кухні країн Близького Сходу та Північної Африки , Азії.
Лекції-2год.
Самостійна робота-12год.
Лаболаторна робота -4 год.
- Тема 5 Етнічні кухні народів Північної і Латинської Америки
Тема 5 Етнічні кухні народів Північної і Латинської Америки
Лекції-2год.
Семінарські заняття-2год.
Самостійна робота-8год.
- Тема 6 Етнічні кухні народів Африканських країн
Тема 6 Етнічні кухні народів Африканських країн
Лекції-2год.
Самостійна робота-7год.
- Тема 7 Етнічні кухні народів Африканських країн.Етнічні кухні народів країн Австралії і Нової Зеландії
Тема 7 Етнічні кухні народів Африканських країн.Етнічні кухні народів країн Австралії і Нової Зеландії
Лекції-2год.
Семінарські заняття-2год.
Самостійна робота-11год