Додаток Quizlet: як користуватися?

Quizlet - це онлайн-інструмент навчання, створений студентом-другокурсником Ендрю Сазерлендом в Олбані, штат Каліфорнія. У 2005 році 15-річний Ендрю розробив програму для вивчення 111 французьких термінів і навіть не припускав, що вона стане однією з найбільш швидкозростаючих безкоштовних освітніх платформ з 30 мільйонами щомісячних користувачів з 130 країн світу. Частина привабливості полягає в тому, що перед тим як користуватися Quizlet, сервіс створює прості флеш-карти з паперовим малюнком і надає їм сучасний сенс. Онлайн користувачі формують набори досліджень (терміни і визначення) або використовують створені іншими розробниками, в тому числі і своїми одногрупниками.

Існують декілька способів вивчення інформації: віртуальні картки, введення відповідей на письмові або звукові підказки. Є також дві гри: матч - перенесення правильної відповіді і гравітація - введення правильної відповіді при падінні астероїдів.

Формат онлайн є ключовим. Привабливість цифрового інструменту навчання полягає в тому, що він задає більш динамічні питання. Перспективні плани навчального додатки Quizlet величезні, він прагне охопити 15 мільярдів студентів у світі. Сьогодні сервіс вже налічує більше 317 мільйонів карток, створених користувачами.

Інструменти створення і управління

Для створення наборів карток для навчання Quizlet надає учасникам особливі інструменти, що дозволяє розробляти матеріал для будь-яких цілей. Перед тим як користуватися Quizlet, створюють пакет, додають заголовок і опису. Розробник теми встановлює сфері доступу для груп користувачів, тим, хто зможе переглядати й редагувати матеріал. Набори можуть бути приватними і доступними тільки для перегляду і редагування з обраним паролем, а можуть бути використані будь-яким власником облікового запису програми. Приватні набори не відображаються в результатах пошуку.

Як тільки користувач починає створювати тему, він вводить терміни та їх визначення для формування карток. Цей процес можна виконати вручну. ЗА надає параметри автовизначення, які отримують параметри з інших наборів флеш-карт. Існує можливість імпортувати навчальні комплекти з документів, створених у Word, Excel, Google Docs або іншому текстовому редакторі. Крім того, користувачі з пакетами Quizlet Plus або Quizlet Teacher можуть завантажувати зображення як частина освітніх наборів. Перед тим як користуватися Quizlet, організовують пакети карток, створюючи їх для різних предметів. Вони з'являться в профілі, інші учасники зможуть їх додати в закладки. Крім того, сервіс надає можливість об'єднати навчальні набори разом, щоб створити новий або вивчати кілька одночасно. Оскільки користувач продовжує використовувати навчальні пакети через інтерфейс, додаток відстежує успіхи і дозволяє йому дізнатися, які терміни і концепції були найбільше помилковими, щоб розробник знав, де йому потрібно зосередитися на матеріалі. Quizlet надає можливість вибрати тільки ті терміни, які пропущені, і переглянути їх у будь-якому з доступних режимів навчання або гри.

Page 1
16.666666666667% complete