Учасники
РЕСТОРАННИЙ СЕРВІС
Змістовий модуль 1. Ресторанний сервіс як філософі...
ТЕМА 1.1.Основні поняття сервісу, роль в сфері р...
ТЕМА 1.2. Сучасні формати закладів ресторанного ...
ТЕМА 1.3. Концепція ресторану: завдання, основн...
ТЕМА 1.4. Формування атмосфери закладів ресторан...
Змістовий модуль 2. Персонал як ключовий ресурс с...
ТЕМА 2.1. Професійна сервісна майстерність персон...
ТЕМА 2.2. Категорії та типи гостей закладів рестор...
ТЕМА 2.3. Конфлікти з гостями, шляхи попередженн...
ТЕМА 2.4. Сервіс продажів в процесі обслуговування...
Змістовий модуль 3. Стандарти ресторану як основа ...
ТЕМА 3.1. Сервісна діяльність як частина культури ...
ТЕМА 3.2. Книга стандартів закладу ресторанного ...
ТЕМА 3.3. Стандартизація сервісно-технологічних, о...
Змістовий модуль 4. Сервіс специфічних послуг закл...
ТЕМА 4.1. Інтернет-послуги в ресторанному господа...
ТЕМА 4.2. Сервіс розважально- тематичних послуг ...
ТЕМА 4.3. Сервіс дозвілля в закладах ресторанного...
ТЕМА 4.4. Особливості сервісу в закладах рестора...
Змістовий модуль 5.Система управління сервісом, ін...
ТЕМА 5.1. Автоматизовані системи управління підпр...
ТЕМА 5.2. Інноваційні форми послуг в сервісній...
ТЕМА 5.3. Програми підтримки рівня сервісу в зак...
Розробник курсу: Гладчук Оксана Петрівна