Учасники
Загальне
Модуль 1. Вступ до готельно-ресторанної справи
Тема 1.1 Вступ. Поняття гостинності та індустрії г...
Тема 1.2 Історичний розвиток гостинності
Тема 1.3 Готельне господарство як складова частина...
Тема 1.4 Організація готельного господарства
Тема 1.5 Ресторанне господарство як складова части...
Тема 1.6 Організація та моделювання процесу обслуг...
Модуль 2. Основи сучасної гостинності у закладах г...
Тема 2.1 Формування атмосфери гостинності у заклад...
Тема 2.2 Роль обслуговуючого персоналу у створенні...
Тема 2.3 Кадровий потенціал – основа прибутковості...
Тема 2.4 Корпоративна культура та гостинність як ...
Тема 2.5 Формування професійної придатності персо...
Питання на іспит
Навчальна практика
Опитування для студентів