Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Гігієна та санітарія в закладах готельно-ресторанного господарства
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Гігієна та санітарія в закладах готельно-ресторанн...
Тема 1. Вступ до санітарії та гігієни. Державний с...
Самостійне опрацювання № 1
Самостійне опрацювання № 1
Клацніть
СР 1.docx
для перегляду файлу
◄ Закон України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення"
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Навчальна програма предмету "Гігієна та санітарія в закладах готельно-ресторанного господарства"
Лекція №1. Вступ до гігієни та санітарії. Державний санітарний нагляд у закладах ресторанного господарства. Особливості використання системи НАССР у сфері ГРГ.
Презентація до лекції 1
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 1
Закон України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення"
Історія створення та реформування СЕС України
Лекція № 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища, системи забезпечення та розміщення закладів готельно-ресторанного господарства.
Презентація до лекції №2
Методичні рекомендації до практичної роботи №1
Самостійне опрацювання 2
ДСТУ "Вода питна"
ГОСТ "Загальні санітарно-гігієнічні вимоги до повітря робочої зони"
Державний реєстр дезінфекційних засобів
Тест 1 "До самостійного опрацювання № 2"
Лекція № 3. Основні харчові речовини та їх значення. Травлення та засвоєння їжі.
Презентація до лекції № 3
Самостійне опрацювання № 3
Методичні рекомендації до практичної роботи №2
Додатки. Хімічний склад харчових продуктів
Тест 2 "Харчові речовини. Травлення"
Цікава наука "Вітаміни"
Лекція № 4. Загальні відомості про основи профілактики харчових захворювань у закладах готельно-ресторанного господарства
Презентація до лекції № 4.
"Інструкція про порядок розслідування, облік та проведення лабораторних досліджень в закладах санітарно-епідеміологічної служби при харчових отруєннях
Методичні рекомендації до семінарського заняття №3
Самостійне опрацювання 4
Гельмінти харчових продуктів
Тест 3 "Модульний контроль 1"
Лекція № 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості мясної сировини, рибних продуктів та санітарні вимоги до її механічної обробки
Презентація до лекції № 5
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 3
Самостійне опрацювання № 5
Закон України "Про ветеринарну медицину"
Інструкція по клеймуванню м'яса
Закон України "Про рибу, інші водні живі ресурси та харчову продукцію з них
Тест 4 "Оцінка якості м'ясної та рибної сировини"
Лекція № 6. Санітарно-гігієнічна оцінка яєчних і молочних продуктів. Епідеміологічна оцінка молока від хворих корів. Гігієнічні вимоги до кулінарної обробки даних продуктів.
Презентація до лекції № 6
Закон України "Про молоко та молочні продукти"
ДСТУ "Яйця курячі харчові технічні умови"
Цікава наука. Молоко - це відфільтрована кров?
Мікробіологія молока
Визначення кислотності молока
Лекція № 7. Санітарно-гігієнічна оцінка рослинних і зернових продуктів, консервів. Критерії безпеки бомбажних консервів. Гігієнічні принципи використання харчових домішок.
Презентація до лекції № 7
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 4
Чи всі харчові добавки шкідливі?
ДСТУ "Пшениця. Технічні умови"
Методичні рекомендації "Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки"
Інструкція про порядок санітарно-технічного контролю консервів
Лекція № 8. Санітарна та нормативно-технічна документація якості харчових продуктів за критеріями безпеки
Презентація до лекції № 8
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 5
Самостійне опрацювання до теми № 8
Завдання до самостійної роботи "Аналіз роботи закладу готельно-ресторанного господарства"
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Закон України "Про пестициди та агрохімікати"
Тест 5 "Модуль 3"
Зразок екзаменаційних завдань
Історія створення та реформування СЕС України ►