Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Організація ресторанного обслуговування
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Вибіркові ОК
Організація ресторанного обслуговування
Тема 1. Вступ. Основні типи закладів ресторанного ...
Лекція 3. "Послуги закладів ресторанного господарс...
Лекція 3. "Послуги закладів ресторанного господарства"
Клацніть
Технології послуги.pdf
для перегляду файлу
◄ Презентація "Класифікація і типи закладів ресторанного господарства"
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Політика оцінювання навчальних досягнень з дисципліни "Організація рсторанного обслуговування"
Список рекомендованих джерел
Завдання для студентів групи Т-31
Лекція 1. Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності
Презентація "Ресторанне господарство як складова індустрії гостинності"
Лекція 2. "Класифікація і загальна характеристика закладів ресторанного господарства"
Презентація "Класифікація і типи закладів ресторанного господарства"
Презентація "Послуги закладів ресторанного господарства"
Нормативний документ в сфері ресторанного господарства "Про затвердження Правил роботи закладів (підприємств) ресторанного господарства"
Тестовий контроль.
Лекція. Характеристика матеріально-технічної бази для організації процесу обслуговування
Презентація "Характеристика матеріально-технічної бази для організації процесу обслуговування"
САМОСТІЙНА РОБОТА. Інтер’єр закладів ресторанного господарства
Лекція. Столовий посуд закладів ресторанного господарства
Лекція. Столове приладдя закладів ресторанного господарства
Презентація "Столова білизна закладів харчування"
Відео "Українська кухня рівня MICHELIN: Нове меню ресторану "КАНАПА""
Тестовий контроль з теми "Столовий посуд та прибори"
Тестовий контроль "Столовий посуд, прибори"
Лекція "Інформаційне зебезпечення процесу обслуговування"
Практична робота «Вивчення особливостей та аспектів складання меню»
Презентація "Принципи складання меню"
Лекція "Значення, етапи підготовки до обслуговування"
Лекція "Технологія та організація підготовки до обслуговування споживачів"
Лекція "Сервірування обідніх столів"
Практична робота 1."Відпрацювання прийомів отримання і підготовки столового посуду, приладдя, столової білизни, застеляння обідніх столів скатертинами"
Практична робота 2."Відпрацювання прийомів сервірування обідніх столів, розрахунок необхідної кількості предметів сервірування"
Навчальне відео "Попереднє сервірування столу до сніданку"
Чек-лист відкриття зміни в ресторані (приклад точок контролю)
Лекція "Організація безпосереднього обслуговування гостей в залі ресторану"
Навчальне відео "Помилки сервісу в ресторанах"
Практична робота "Моделювання процесу обслуговування гостей в залі ресторану"
Лекція "Види і класифікація прийомів та бенкетів"
Презентація "Бенкет з повним обслуговуванням офіціантами"
Презентація "Бенкети типу "фуршет"
Практична робота "Організація обслуговування бенкетів за столом"
Тестовий контроль знань
Лекція "Особливості надання кейтерингових послуг"
Презентація "Організація кейтерингового обслуговування"
Це цікаво!!!! Один день з життя "Фігаро кейтеринг"
Навчальне відео "Кейтеринговый бизнес без старт-капитала компанія "Сіль і перець"
Лекція "Характеристика спеціальних форм обслуговування в закладах ресторанного господарства"
Презентація "Організація обслуговування за типом "Шведський стіл"
Лекція "Сутність надання послуг харчування проживаючим в готелях і туристам"
Навчальне відео "Типи харчування в готелях"
Відео "Українська кухня рівня MICHELIN"
Презентація "Організація харчування проживаючих в готелі"
Нвчальне відео "Види і типи харчування в готелях. Що означає"
Лекція "Особливості організації харчування пасажтрів на транспорті"
Презентація "Організація харчування пасажирів на транспорті"
Відео "Їжа від "Укрзалізниці"
Відео "Харчування на борту літака"
Презентація "Послуги закладів ресторанного господарства" ►