Структура за темами
- Загальне
Загальне
Виконати до 4 квітня
- Тема 1. Вступ. Основні типи закладів ресторанного господарства, їх характеристика
Тема 1. Вступ. Основні типи закладів ресторанного господарства, їх характеристика
Самотійне вивчення.
Опрацювати діючий нормативний документ
Тривалість виконання - 40 хв.
- Тема 2. Матеріально-технічне забезпечення процесу обслуговування
Тема 2. Матеріально-технічне забезпечення процесу обслуговування
- Тема 3. Інформаційне забезпечення процесу обслуговування.
Тема 3. Інформаційне забезпечення процесу обслуговування.
Ознайомитися із теоретичними аспектами теми.
Обрати на свій розсуд меню закладу ресторанного господарства (із сайту) та здійснити його аналіз, за планом вказаним в завданні.
- Тема 4. Організація підготовки до обслуговування споживачів
Тема 4. Організація підготовки до обслуговування споживачів
Лекція для підготовки до написання роботи в понеділок
Для адміністратора
- Тема 5. Організація обслуговування в закладах ресторанного гоподарства
Тема 5. Організація обслуговування в закладах ресторанного гоподарства
Лекція для підготовки до самостійної
1. Переглянути відео.
2. Скласти перелік типових помилок, які допускає персонал під час обслуговування.
3. Зробити висновки.
- Тема 6. Організація бенкетів і прийомів
Тема 6. Організація бенкетів і прийомів
1.Опрацювати презентацію.
2.Дати відповіді на запитання.
Які бенкети відносяться до групи фуршет?
Які спільні риси мають бенкети групи фуршет?
Які переваги та недоліки, на вашу думку, є в організзації бенкетів групи фуршет?
Час виконання - 30 хв.
- Тема 7. Спеціальні форми обслуговування
Тема 7. Спеціальні форми обслуговування
- 1. Ознайомитися і матеріалом, поданим у презентації.2.Проаналізувати ілюстративний матеріал.3.Скласти опис видів обладнання, посуду, інвентарю, який використовується для організації різних видів обслуговувань.
- Тема 8. Організація харчування туристів
Тема 8. Організація харчування туристів
- Тема 9. Організація харчування пасажирів на транспорті
Тема 9. Організація харчування пасажирів на транспорті
- Тема. Матеріально-технічне забезпечення процесу обслуговування
Тема. Матеріально-технічне забезпечення процесу обслуговування