Анотація до теми

   Відповідно до освітньо-професійної програми фаховий молодший бакалавр зі спеціальності "Право" повинен володіти спеціальною компетентністю - здатністю застосовувати сучасне інформаційне та програмне забезпечення для отримання та обробки даних у сфері сучасної юриспуденції та у процесі діяльності, повязаної з наданням кваліфіканих юридичних послуг.  
Юридична діяльність в сучасних умовах тісно пов'язана з пошуком, обробкою і використанням правової інформації. Традиційні форми і способи отримання інформації про право для юриста-практика і правознавця-дослідника є необхідним інструментом пошуку предметного матеріалу.  Персональні комп'ютери і раціональні способи зміни стану інформації (інформаційні технології) дозволяють юристу швидко знайти і обробити юридичні тексти. Крім того, вони дають можливість вирішувати швидко і правильно, а значить найбільш ефективно,  завдання, що складають зміст юридичної діяльності
На сьогоднішній день презентація - один з ефективних способів залучення аудиторії до рекламованого виду товару, продукту або послуги. Презентація також є зручним видом демонстрації досягнень або можливостей компанії, інформування про тенденції або плани розвитку фірми. За допомогою презентації можна легко реалізувати комунікативне завдання, навчання співробітників, слухачів семінару або лекції. У будь-якому випадку, вигідна відмінність презентації від інших маркетингових інструментів - можливість подачі інформації наочно і об'ємно.
   PowerPoint одна із найпопулярніших програм підготовки презентацій і слайд-фільмів. Вона надає користувачеві потужні функції роботи з текстом, включаючи окреслення контуру тексту, інструменти для малювання з різноманітною колірною гамою, широкий набір стандартних малюнків, можливість використання фотографій. Демонстрація презентації може супроводжуватися звуком і мультиплікаційними спецефектами. 
   Збалансоване використання інформації, а саме комбінування тексту, графіки, відео і звукового ряду роблять презентації максимально комфортними і зручними у використанні. Такі високотехнологічні презентації по своїй суті є дієвим маркетинговим інструментом і демонструють високий рівень професіоналізму і якості роботи.
Після засвоєння даної теми студент повинен
 знати:
        • основні інструменти створення презентації
        • типову структуру презентації
вміти:
        • створювати презентацію з довільною структурою переходів між слайдами
        • створювати шаблон презентації через налаштування зразка слайдів
Остання зміна: Thursday 18 March 2021 14:09 PM