[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]
У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі. Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні. Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.
О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов Технологія приготування їжі: Українська кухня: :Навчальний посібник. 2-re вид., випр. та доповн. Х.: Світ книг, 2019. 679 с.