Менеджмент ресторанного господарства

 

Менеджмент ресторанного господарства

[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]

Навчальний посібник «Менеджмент ресторанного господарства» розроблено відповідно до робочої програми дисципліни. В навчальному посібнику розглянуті основні теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві. Висвітлені питання планування, мотивації, контролю, координації. Особлива увага приділена ролі менеджера в системі управління бізнес-процесами підприємств ресторанного господарства.

Л. М. Яцун, О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, О. П. Ткаченко, С. С. Ткачева Менеджмент ресторанного господарства: Навч. посібник. Х.: Світ Книг, 2025. 486 с.

» Сфера обслуговування