Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства

 

Гігієна та санітарія закладів ресторанного господарства

[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]

Це не є звичайна книга рецептів - це підручник з технології харчування. Тут окрім рецептів міститься опис більшості продуктів харчування які наявні в Україні, та методи їх обробки. Окрім того, у підручнику розповідається про те, як правильно організувати підприємство громадського харчування. Змістовно і доступно пояснюються основи організації обслуговування відвідувачів закладу громадського харчування, а саме: яким має бути інтер'єр залу, як сервірувати стіл, обслуговувати відвідувачів, організувати прибирання, рекламувати заклад харчування та багато іншого.

Гігієна та санітарія закладів рестеравпого господарства: навч. посібн, для здобувачів вищої освіти / В.В. Євпаш, М.П. Головко, О.П. Прісс, М.Л. Серік, Б.О. Старостенко, Газзаві-Рогозіна Л.В. Х.: ХДУХТ, 2024. 246 с.

» Сфера обслуговування