Економіка та ціноутворення у готельно-ресторанному господарстві: Усі учасники

Фільтри

ТЕМА 1. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННЕ ГОСПОДАРСТВО У СИСТЕМІ РИНКОВИХ ВІДНОСИН

Тека Тека матеріали до теми 1

ТЕМА 2. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ТА ТОВАРООБОРОТ У СФЕРІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Завдання Завдання завдання до теми 2

Тест Тест тест 1

ТЕМА 3. ТЕХНІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Тека Тека матеріали до теми 3

Тест Тест тест 2 (1)

Тест Тест тест 2 (2)

ТЕМА 4. СИРОВИННІ ТА ТОВАРНІ РЕСУРСИ, ЇХ ЗНАЧЕННЯ ТА ФОРМУВАННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ

Тест Тест тест 3

ТЕМА 5. КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО БІЗНЕСУ

Завдання Завдання завдання до теми 5

Тест Тест тест 4

ТЕМА 8. ВИТРАТИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Тека Тека матеріали до теми 8

ТЕМА 9. ДОХОДИ ТА ПРИБУТОК СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У СИСТЕМІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА

Тека Тека матеріали до теми 9