Перейти до головного вмісту
MVP189
LEO777
LEO777
LEO777
LEO777
LEO777
LEO777
LEO777
LEO777
LEO777
PAREPOS
JAVABET99
KONTAN88
PEWE128
LAGA88
SKY99IDN
BUANA88
BOXING55
DEWISRI88
DEWISRI88
DEWISRI88
MVP189
slot88
MVP189
situs tergacor
pg slot wallet
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Економіка та ціноутворення у готельно-ресторанному господарстві
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Вибіркові ОК
Економіка та ціноутворення у готельно-ресторанному...
ТЕМА 3. ТЕХНІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-Р...
матеріали до теми 3
матеріали до теми 3
Тема 4
Самостійна робота 4.pdf
Семінарське заняття 4.pdf
Тема 4.pdf
Завантажити теку
◄ Презентація до теми 3: Технічний потенціал підприємства готельно-ресторанного господарства
Перейти до...
Перейти до...
ZOOM
Програма навчальної дисципліни
Тема 1. лекційні матеріали
матеріали до теми 1
Тема 2. лекційні матеріали
завдання до теми 2
тест 1
Лекційні матеріали до теми 3
Презентація до теми 3: Технічний потенціал підприємства готельно-ресторанного господарства
Класифікація технічного потенціалу
тест 2 (1)
тест 2 (2)
Тема 4. лекційні матеріали
тест 3
Тема 5 лекційні матеріали
Презентація до теми 5
завдання до теми 5
тест 4
Тема 5. лекційні матеріали
Презентація 6.1
Лекційні матеріали 7
Лекційні матеріали 8
Презентація 8.1
матеріали до теми 8
Лекційні матеріали 9
матеріали до теми 9
Класифікація технічного потенціалу ►