Учасники
Загальне
МОДУЛЬ 1. ТЕОРЕТИКО-МЕТОДОЛОГІЧНІ ЗАСАДИ ФУНКЦІОНУ...
ТЕМА 1. ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННЕ ГОСПОДАРСТВО У СИСТЕМІ...
ТЕМА 2. ВИРОБНИЦТВО ПРОДУКЦІЇ ТА ТОВАРООБОРОТ У СФ...
ТЕМА 3. ТЕХНІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-Р...
ТЕМА 4. СИРОВИННІ ТА ТОВАРНІ РЕСУРСИ, ЇХ ЗНАЧЕННЯ ...
ТЕМА 5. КАДРОВИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕ...
МОДУЛЬ 2. ЕКОНОМІЧНІ ОСНОВИ УПРАВЛІННЯ РЕЗУЛЬТАТАМ...
ТЕМА 6. ЦІНО- ТА ТАРИФОУТВОРЕННЯ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТО...
ТЕМА 7. ОСОБЛИВОСТІ РЕГУЛЮВАННЯ ЦІН ТА ТАРИФІВ В Г...
ТЕМА 8. ВИТРАТИ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ...
ТЕМА 9. ДОХОДИ ТА ПРИБУТОК СУБ’ЄКТІВ ПІДПРИЄМНИЦЬК...
ПІДСУМКОВИЙ КОНТРОЛЬ