Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Економіка та ціноутворення у готельно-ресторанному господарстві
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Вибіркові ОК
Економіка та ціноутворення у готельно-ресторанному...
ТЕМА 3. ТЕХНІЧНИЙ ПОТЕНЦІАЛ ПІДПРИЄМСТВ ГОТЕЛЬНО-Р...
Класифікація технічного потенціалу
Класифікація технічного потенціалу
Клацніть
Класифікація технічного потенціалу.pdf
для перегляду файлу
◄ матеріали до теми 3
Перейти до...
Перейти до...
ZOOM
Програма навчальної дисципліни
Тема 1. лекційні матеріали
матеріали до теми 1
Тема 2. лекційні матеріали
завдання до теми 2
тест 1
Лекційні матеріали до теми 3
Презентація до теми 3: Технічний потенціал підприємства готельно-ресторанного господарства
матеріали до теми 3
тест 2 (1)
тест 2 (2)
Тема 4. лекційні матеріали
тест 3
Тема 5 лекційні матеріали
Презентація до теми 5
завдання до теми 5
тест 4
Тема 5. лекційні матеріали
Презентація 6.1
Лекційні матеріали 7
Лекційні матеріали 8
Презентація 8.1
матеріали до теми 8
Лекційні матеріали 9
матеріали до теми 9
тест 2 (1) ►