Дорогий друже!

Дорогий друже!
Світ мови — це світ нових відкриттів, нових досягнень, нових знайомств і звершень.
Німецька — це мова, якою в Європейському Союзі як своєю рідною користується найбільша кількість людей (близько 100 мільйонів). Німецькою написані сотні всесвітньо відомих творів літератури, філософії й історії. Це мова, якою говорили видатні митці, діячі науки та культури, винахідники, композитори, мислителі, поети та письменники.
Для вивчення мови ми використовуємо підручник - Німецька мова (2-й рік навчання) : підруч. для 6 кл. загальноосвіт. навч. закл. / С. І. Сотникова, Г. В. Гоголєва. — Харків : Вид-во «Ранок», 2017. — 240 с. : іл. ISBN 978-617-09-3358-4.  Він допоможе тобі наблизитися до німецької культури через її мову, краще познайомитися з життям Німеччини та інших німецькомовних країн, а також розширити свій кругозір та коло спілкування зі своїми однолітками, використовуючи набуті знання. У підручнику подані переважно вправи на розвиток таких компетенцій, як читання, аудіювання та мовлення.
Основна частина вправ на розвиток письма міститься в робочому зошиті. У кожному уроці на початку подаються слова та вирази, необхідні для розуміння та спілкування в рамках запропонованої тематики. Наприкінці кожного розділу вміщено матеріал для повторення у вигляді гри, а також пропозиції для проектної роботи. Вправи супроводжуються спеціальними піктограмами, які допоможуть тобі зорієнтуватися в матеріалі уроку. У кінці підручника подано граматичний довідник, де зібрано пояснення до вивченого граматичного матеріалу, а також німецько-український словник, який містить слова та вирази, що трапляються в цьому підручнику. Окрім того, на сайті видавництва ти знайдеш додаткові інтерактивні завдання, що допоможуть тобі розширити словниковий запас, потренуватися в читанні й аудіюванні, перевірити за допомогою тестів свої успіхи в опануванні німецької мови.
У цьому електронному курсі ти знайдеш лексику до кожного заняття (слова з перекладом треба вчити завжди нампам′ять), тестові завдання для контролю здобутих знань , чіткий опис домашніх завдань, посилання на цікаві відео-ролики та ігрові вправи.
Остання зміна: Monday 8 February 2021 21:57 PM