Учасники
Загальне
Змістовий модуль 1. Історичні та організаційні ас...
ТЕМА 1.1. Історичні аспекти розвитку кулінарного ...
ТЕМА 1.2. Діяльність Всесвітньої Асоціації Кулінар...
ТЕМА 1.3. Школи кулінарної майстерності, закордо...
Змістовий модуль 2. Сучасні традиційні та інноваці...
ТЕМА 2.1. Кулінарне використання нових видів сиро...
ТЕМА 2.2. Кулінарне використання нових видів сиро...
ТЕМА 2.3. Сучасні та інноваційні підходи до офор...
ТЕМА 2.4. Технологія дизайну фуршетних страв, зак...
ТЕМА 2.5. Сучасні тенденції кондитерського мисте...
Змістовий модуль. 3. Особливості виробництва спе...
ТЕМА 3.1. Сучасні технології кулінарної продукції...
ТЕМА 3.2. Особливості технологічного процесу вироб...
ТЕМА 3.3. Особливості технології страв вегетаріа...
Змістовий модуль 4. Карвінг, історія розвитку та в...
ТЕМА 4.1. Карвінг, історія розвитку, види, застосу...
ТЕМА 4.2. Особливості азіатського карвінгу: прита...
Змістовий модуль 5. Кулінарне мистецтво в контекс...
ТЕМА 5.1. Особливості кулінарного мистецтва Захід...
ТЕМА 5.2. Кулінарне мистецтво як компонент ідентич...
ТЕМА 5.3. Особливості формування якості продукції ...
Розробник курсу: викладач Гдадчук Оксана Петрівна