- Про Проєкт "Разом"
Про Проєкт "Разом"
- ЗРАЗОК №5
ЗРАЗОК №5
Фрагмент е-курсу з навчальної дисципліни "Ресторанний сервіс" (ОПП "Готельно-ресторанна справа" - фаховий молодший бакалавр)
= ТЕМА. Стандарти сервісу в ресторанному господарстві =
Викладач: О.П.Гладчук
Тема 5. Стандарти сервісу в ресторанному господарстві
Лекція - 2год.
Практичні-4год.
Семінарське заняття-2год.
Самостійне вивчення-16год.
1.Опрацювати відео.
2. Підготуватися до дискусії на тему "Штрафування обслуговуючого персоналу: вплине на якість обслуговування чи ні?"
3.Розробити список "смертних гріхів" (одразу звільняють) і "звичайних гріхів" (можливість виправитися) для обслуговуючого персоналу.
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Матеріали для викладача щодо створення курсу за даним зразком