- Про Проєкт "Разом"
Про Проєкт "Разом"
- ЗРАЗОК №3
ЗРАЗОК №3
Фрагмент е-курсу з навчальної дисципліни "Організація ресторанного господарства"
Рівень вищої освіти - перший (бакалаврський)
Ступінь вищої освіти - бакалавр
Галузь знань - 24 Сфера обслуговування
Спеціальність 241 Готельно-ресторанна справа
= ТЕМА. Формування оптимальної концепції сучасних закладів ресторанного господарства, їх кадровий потенціал=
Викладач: О.П.Гладчук
Тема 2. Формування оптимальної концепції сучасних закладів ресторанного господарства, їх кадровий потенціал
Кількість годин на тему:
- лекції - 2 год.
- самостійне вивчення - 4 год.
- практична робота - 2 год.
Очікувані результати навчання:
- пояснити зв'язок ідеї та формату закладу РГ;
- перерахувати фактори, які впливають на розробку ресторанної ідеї;
- описати структуру концепції ресторану;
- виділити основні аспекти формування ресторанної концепції;
- розпізнати критерії вибору місця розташування для закладу ресторанного господарства певного типу;
- розробити концепцію ЗРГ;
- пояснити різницю між виробничим та обслуговуючим персоналом;
- перерахувати сучасні професії в ресторанному господарстві;
- розробити організаційну схему персоналу ЗРГ залежно від типу і формату.
1. Опрацюйте відео.
2. Використайте інформацію під час виконання міні-проекту "Розробка концепції закладу ресторанного господарства"
1.Ознайомитися із матеріалом, поданим в презентації.
2.Зробити грунтовні висновки щодо торговельно-виробничої діяльності мережевих та незалежних закладів.