САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 5.1.
Дослідити кулінарний смаковий і технологічний профіль галицької кухні на прикаді 20 львівських страв: зупа, печеня, вареники, палюшки, грибна юшка, борщ, пструг, дерев'яні галицькі голубці, цвіклі, флячки, налисники, львівський сирник, штрудель та інші.
Для підвищення результатів виконання перегляньте відео та опрацюйте текстовий матеріал.
Здійснити аналіз традиційної продукції кулінарного мистецтва Галичини.
1. Проаналізувати родукцію за смаковим профілем: солоний, кисло-солоно-солодкий, кисло-солоний, солодкий, пряно-гострий та інші.
2. Скласти список продуктів від найбільш використовуваних до менш.
3. Зазначити види теплової обробки, що використовуються для приготування продукції.
4. Вказати застосування локальних, традиційних, місцевих кулінарних компонентів.
5.Що вас здивувало, вразило, сподобалося.
Зробіть шрунтовні висновки щодо кулінарного мистецтва галицької кухні
Клацніть посилання https://besahy.com/discover-food/lviv щоб відкрити ресурс.