Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Гігієна та санітарія в закладах готельно-ресторанного господарства
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Гігієна та санітарія в закладах готельно-ресторанн...
Тема 8. Критерії безпеки харчових продуктів.
Закон України "Про основні принципи та вимоги до б...
Закон України "Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів"
Клацніть посилання
https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80#Text
щоб відкрити ресурс.
◄ Завдання до самостійної роботи "Аналіз роботи закладу готельно-ресторанного господарства"
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Навчальна програма предмету "Гігієна та санітарія в закладах готельно-ресторанного господарства"
Лекція №1. Вступ до гігієни та санітарії. Державний санітарний нагляд у закладах ресторанного господарства. Особливості використання системи НАССР у сфері ГРГ.
Презентація до лекції 1
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 1
Закон України "Про забезпечення санітарного та епідеміологічного благополуччя населення"
Самостійне опрацювання № 1
Історія створення та реформування СЕС України
Лекція № 2. Санітарно-гігієнічні вимоги до навколишнього середовища, системи забезпечення та розміщення закладів готельно-ресторанного господарства.
Презентація до лекції №2
Методичні рекомендації до практичної роботи №1
Самостійне опрацювання 2
ДСТУ "Вода питна"
ГОСТ "Загальні санітарно-гігієнічні вимоги до повітря робочої зони"
Державний реєстр дезінфекційних засобів
Тест 1 "До самостійного опрацювання № 2"
Лекція № 3. Основні харчові речовини та їх значення. Травлення та засвоєння їжі.
Презентація до лекції № 3
Самостійне опрацювання № 3
Методичні рекомендації до практичної роботи №2
Додатки. Хімічний склад харчових продуктів
Тест 2 "Харчові речовини. Травлення"
Цікава наука "Вітаміни"
Лекція № 4. Загальні відомості про основи профілактики харчових захворювань у закладах готельно-ресторанного господарства
Презентація до лекції № 4.
"Інструкція про порядок розслідування, облік та проведення лабораторних досліджень в закладах санітарно-епідеміологічної служби при харчових отруєннях
Методичні рекомендації до семінарського заняття №3
Самостійне опрацювання 4
Гельмінти харчових продуктів
Тест 3 "Модульний контроль 1"
Лекція № 5. Санітарно-гігієнічна оцінка якості мясної сировини, рибних продуктів та санітарні вимоги до її механічної обробки
Презентація до лекції № 5
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 3
Самостійне опрацювання № 5
Закон України "Про ветеринарну медицину"
Інструкція по клеймуванню м'яса
Закон України "Про рибу, інші водні живі ресурси та харчову продукцію з них
Тест 4 "Оцінка якості м'ясної та рибної сировини"
Лекція № 6. Санітарно-гігієнічна оцінка яєчних і молочних продуктів. Епідеміологічна оцінка молока від хворих корів. Гігієнічні вимоги до кулінарної обробки даних продуктів.
Презентація до лекції № 6
Закон України "Про молоко та молочні продукти"
ДСТУ "Яйця курячі харчові технічні умови"
Цікава наука. Молоко - це відфільтрована кров?
Мікробіологія молока
Визначення кислотності молока
Лекція № 7. Санітарно-гігієнічна оцінка рослинних і зернових продуктів, консервів. Критерії безпеки бомбажних консервів. Гігієнічні принципи використання харчових домішок.
Презентація до лекції № 7
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 4
Чи всі харчові добавки шкідливі?
ДСТУ "Пшениця. Технічні умови"
Методичні рекомендації "Періодичність контролю продовольчої сировини та харчових продуктів за показниками безпеки"
Інструкція про порядок санітарно-технічного контролю консервів
Лекція № 8. Санітарна та нормативно-технічна документація якості харчових продуктів за критеріями безпеки
Презентація до лекції № 8
Методичні рекомендації до семінарського заняття № 5
Самостійне опрацювання до теми № 8
Завдання до самостійної роботи "Аналіз роботи закладу готельно-ресторанного господарства"
Закон України "Про пестициди та агрохімікати"
Тест 5 "Модуль 3"
Зразок екзаменаційних завдань
Закон України "Про пестициди та агрохімікати" ►