Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Товарознавство
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки бакалаврів
241 Готельно-ресторанна справа. Освітній ступінь ...
Товарознавство
Змістовий модуль 1. ОСНОВИ ЗАГАЛЬНОГО ТОВАРОЗН...
Модульний контроль №1
Модульний контроль №1
Клацніть
Модульний контроль 1. Основи загального товарознавства.pdf
для перегляду файлу
◄ Тема 4. Лекція 4.Якість харчових продуктів, основи зберігання їх
Перейти до...
Перейти до...
Новини
Силабус
Робоча програма
ІНДЗ 1 семестр
ІНДЗ 2 семестр
Літературні та інформаційні джерела
Політика оцінювання студентів
Навчальний посібник Товарознавство продовольчих товарів
Навчальний підручник товарознавство непродовольчих товарів
Рекомендації до виконання самостійної роботи
критерії оцінювання тестів
Перелік питань до екзамену
Тема 1. Лекція 1.. Суспільне значення товарів, основи раціонального споживання та використання
Лекція 2. . Класифікація харчових продуктів та непродовольчих товарів
Тема 3. Лекція 3. Хімічний склад продовольчих товарів.
Семінарсько-практична робота. Тема 3. Хімічний склад продовольчих товарів
Тема 4. Лекція 4.Якість харчових продуктів, основи зберігання їх
Лекція. Свіжі плоди та овочі і продукти їх переробки
Презентація "Продукти переробки овочів і плодів"
Тема. Вивчення та аналіз асортименту продовольчих товарів рослинного походження
Модульний контроль №2
Лекція. Крохмаль і крохалопродукти. Цукор. Мед.
Навчальне відео. "Виробництво цукру в Україні. Шлях бурякової насінини до солодкого кристалу".
Навчльне відео "Скільки коштує український мед та як відрізнити якісний продукт від підробки"
Лекція 10. Молоко та молочна продукція
ДСТУ 2212-2003 Молоко і кисломолочні продукти про
ДСТУ 4399-2005 масло вершкове
ДСТУ 6003-2008 сири тверді
Класифікація та асортимент сирів
ДСТУ 7972-2015 Риба та рибні продукти
Виробництво та переробка молока відео
Відео виготовлення масла та молочної продукції
Відео процес виготовлення кефіру
Відео виготовлення сирів (пармезан)
Відео виробництво сирів України
Семінарсько- практична робота №6,7 Тема 10. Молоко та молочні продукти
Тема 11. Лекція 11. Яйця та яєчні товари
Класифікація курячих харчових яєць згідно ДСТУ 5028:2008
Семінарсько -практична робота №8. Тема 11.
Тема 13. Лекція 13. М'ясо та мясні товари
ДСТУ 9959-2015 мясо та мясні продукти
Семінарсько-практичне заняття №9. Тема 13. Мясо та мясні товари
презентація рибні консерви та пресерви
Тема 13. Лекція 13, 14. Риба,рибні товари. Консерви та присерви з риби
Семінарсько-практична робота № 10,11. Тема 13.
МОДУЛЬНИЙ КОНТРОЛЬ 3. ТОВАРОЗНАВСТВО ПРОДОВОЛЬЧИХ ТОВАРІВ ТВАРИННОГО ПОХОДЖЕННЯ
Семінарсько-практичні завдання
Тема 14. Лекція 15. Господарські товари
презентація непродовольчі товари
Відомості до теми 14. Загальні маркування пластмаси
Способи виготовлення виробів з пластмаси
Маркування упаковок з пластмаси
Оцінка якості виробів з пластмас
Відомості до теми 14. Маркування пластикового посуду та упаковок
Завдання Тема 14.Господарські товари
Семінарсько практичне заняття то Теми 14. Господарські товари
Тема 15. Лекція 16. Будівельні та меблеві матеріали та товари.
Семінар до Теми 15
Тема 16. Лекція 17. Товари побутової хімії. Парфумерно-косметичні товари
семінарське заняття до Теми 16.
конспект лекцій до тем 17-18
Тема 17. Лекція 18. Текстильні, швейні та трикотажні товари
Презентація до теми 17
Тест до теми 17. Текстильні швейні та трикотажні товари
семінарське заняття до Теми 17.
Тема 18. Лекція 19 Взуттєві та хутряні товари
Семінарсько-практична робота Тема 18
Тест до Теми 18. Взутєві та хутряні товари.
Тема 19. Лекція 20. Технічно складні побутові прилади
Семінарське заняття Тема 19
Конспект Лекцій з Тем: 20;19;17;
Модульний контроль 4.
Тест до теми 19. Технічно - складні побутові прилади.
ІНДЗ завдання
Лекція. Свіжі плоди та овочі і продукти їх переробки ►