Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Гастрономічний туризм
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Вибіркові ОК
Гастрономічний туризм
Тема 2.3. Гастрономічний туризм країн Західної, ...
Практична робота 5. Вивчення, аналіз об’єктів гас...
Практична робота 5. Вивчення, аналіз об’єктів гастрономічного туризму Китаю та Японії
Клацніть
П 50.pdf
для перегляду файлу
◄ Презентація "Індійська національна кухня"
Перейти до...
Перейти до...
Дізнайся, делікатесу з якої країни, присвячено сьогоднішній день.
Гастрономічний кулінарний календар
АНОТАЦІЯ
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ НАВЧАЛЬНИХ ДОСЯГНЕНЬ З ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ
РЕКОМЕНДОВАНІ ІНФОРМАЦІЙНІ ДЖЕРЕЛА
Завдання для виконання студентам групи ГР-21
Завдання кейс «Гастрономічний туризм в Україні – це набагато більше ніж їжа»
Лекція 1. Особливості становлення етапи розвиту гастрономічного туризму
Презентація "Гастрономічний туризм, як вид туристичної діяльності"
Переваги гастрономічного туризму
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 1.1. Глобальні тенденції розвитку гастрономічного туризму
Лекція. Класифікація гастрономічного туризму та характеристика видів діяльності в цій сфері
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 1.2. Категорії «гастрономічних туристів»
Лекція. Об’єкти гастрономічного туризму
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 1.3. Найвідоміші кулінарні школи світу як об’єкти гастрономічного туризму
Лекція . Локальні харчові системи, географічні зазначення, гастрономічні гіди як об’єкти гастрономічного туризму
"Бренди України": як карпатська бриндзя отримала статус "географічного зазначення"
САМОСТІЙНЕ ВИВЧЕННЯ до теми 1.3. Національна ресторанна премія "СІЛЬ""
Практична робота 1.Вивчення та аналіз ресторанних гідів як об’єктів гастрономічного туризму, номінації, критерії оцінювання
Практична робота 2. Вивчення аспектів формування туристичної дестинації та гастрономічного бренду
Відео "Автентичний львівський гастрономічний бренд - клепарівські черехи"
СЕМІНАР ДО МОДУЛЯ 1
Лекція. Гастрономічна культура як аспект національної ідентичності
САМОСТІНА РОБОТА до теми 2.1. Українська кухня: ТОП 30 СТРАВ та величезний кулінарний спадок
Лекція. Національні та регіональні кухні Італії, Франції, Іспанії як об’єкти гастрономічного туризму
Презентація "Популярні страви та напої іспанської кухні"
Презентація "Популярні страви італійської кухні"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.2. Характеристика гастрономічних фестивалів Франції та Італії
Практична робота 3. Вивчення та аналіз об’єктів гастрономічного туризму Франції, Італії, Іспанії
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.2. Скласти словник традиційних страв та напоїв Німеччини
Відео "Берлін - гастрономічний гід столицею Німеччини"
Практична робота 4. Вивчення та аналіз об’єктів гастрономічного туризму Німеччини
Тест
Презентація "Індійська національна кухня"
Практична робота 6. Національні кухні Кавказького регіону як об’єкти гастрономічного туризму: аналіз продуктів, страв, видів теплової обробки
Лекція. Національні та регіональні кухні Мексики і Сполучених Штатів Америки як об’єкти гастрономічного туризму
МЕКСИКАНСЬКА КУХНЯ: ЯКІ СТРАВИ ВАРТО СПРОБУВАТИ
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.4. Скласти словник мексиканської кухні
СЕМІНАР ДО 2 МОДУЛЯ.
Лекція.Українська традиційна національна кухня як об’єкт гастрономічного туризму
Відео "Українська кухня: ТОП 30 СТРАВ та величезний кулінарний спадок"
Відео "Гастрономічний туризм в Україні"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 3.1. Маніфест української кухні
Презентація "Шефи-підписанти Маніфесту української кухні"
Державне агенство розвитку туризму. Пресреліз. Маніфест української кухні.
Лекція. Українська національна та регіональна кухня як об’єкт гастрономічного туризму
Цікаве відео. Обрядові страви української кухні. Квест Майстерня натхнення
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 3.2. Обрядові страви української кухні
Практична робота 7. Розробка заходів щодо популяризації регіональних кухонь України як об’єктів гастрономічного туризму
Відео "Гуцульська ПАСКА в селі Космач. Космацька паска в печі від пані Параски. Великодній хліб в Карпатах"
ЛЕКЦІЯ. Концептуальні заклади ресторанного господарства як об’єкти гастрономічного туризму України та світу
Відео "Їжа Києва. Великий гід закладами ресторанного господарства Києва"
ПРАКТИЧНА РОБОТА. Аналіз закладів ресторанного господарства щодо подієвої гастрономічної привабливості, розробка гастрономічних подієвих заходів
Гала-вечеря від мішленівського шефа Ollie Dabbous у Queen Kyiv
ПРАКТИЧНА РОБОТА. Вивчення та аналіз гастрономічних фестивалів України: видів, програм, роль у розвитку
Відео "Галицька Дефіляда 2018: official aftermovie"
Солідарний туризм від крафтових виробників українських локальних продуктів
Відео "ПОЛТАВА: їж, молись, гуляй! Сад, галушки, пам'ятники, битва, гастрономічний туризм"
ЛЕКЦІЯ. Гастрономічний туризм Тернопілля
Відео "Кращі кухарі у Тернополі змагалися за Кулінарний Кубок Західної України"
Гастрономічний проєкт «Смачний Тернопіль» стартував в обласному центрі.
ПРАКТИЧНА РОБОТА. Вивчення та аналіз гастрономічних об’єктів Тернопільщини
Гастрономічний тур: «Тернопільські гастролі»
СЕМІНАР ДО 3 МОДУЛЯ
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ. КУРС ЛЕКЦІЙ
ПОВЗАЮЧИЙ ДЕЛІКАТЕС: ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ
ТОП-7 СТРАВ, ЯКІ РОЗЧАРОВУЮТЬ ТУРИСТІВ
ЇЖА ЛЬВОВА ВЕЛИКИЙ ГІД.
Відео "Тема дня. Гастрономічний туризм: які продукти з Прикарпаття можуть стати брендами?"
Практична робота 6. Національні кухні Кавказького регіону як об’єкти гастрономічного туризму: аналіз продуктів, страв, видів теплової обробки ►