Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Кулінарне мистецтво
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Вибіркові ОК
Кулінарне мистецтво
ТЕМА 2.4. Технологія дизайну фуршетних страв, зак...
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.4
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.4
_______________________________________________________________________________
Клацніть
7.pdf
для перегляду файлу
◄ Лекція "Технологія дизайну фуршетних страв та закусок"
Перейти до...
Перейти до...
СИЛАБУС
АНОТАЦІЯ
ІНФОРМАЦІЙНІ ДЖЕРЕЛА
ТЕМАТИЧНИЙ ПЛАН
КРИТЕРІЇ ОЦІНЮВАННЯ
Голосарій кулінарних термінів
Лекція "Історичні аспекти розвитку світового кулінарного мистецтва"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 1.1
Лекція "Діяльність всесвітніх та українських асоціацій кулінарів"
Навчальне відео "ШЕФ КОНГРЕС ФОНТЕГРО УКРАЇНА"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 1.2.
Лекція "Міжнародні конкурси, фестивалі, олімпіади з кулінарного мистецтва та правила змагань для їх учасників"
Відео-ролик "Кулінарний кубок Західної України в Тернополі"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 1.3
Практична робота "Чемпіонати з кулінарного мистецтва: правила участі, номінації, умови конкурсів, критерії оцінювання"
Анкета-заява Асоціації Шеф-Кухарів України
Відео-ролик "Асоціація шеф-кухарів України. Чемпіонат України з Кулінарного мистецтва.
Лекція "Сучасні світові та вітчизняні тенденції кулінарного мистецтва"
Презентація "Сучасне поєднання продуктів в кулінарній продукції"
ФУДПЕЙРИНГ
Цікава стаття "Фудпейрінг. Що це таке і як працює у Zweig"
ФУДПЕЙРИНГ. КУЛІНАРНА ПРОВОКАЦІЯ.
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.1
ПРАКТИЧНА РОБОТА. Розробка концепції став на основі страв-аналогів із використання технології ф’южн.
Відео-ролик «Фокуси» молекулярної кухні"
ПРАКТИЧНА РОБОТА "Застосування диверсифікації в сучасному кулінарному мистецтві"
Презентація "Диверсифікація в кулінарному мистецтві"
Лекція "Технологія основного дизайну закусок, страв та іншої продукції"
Презентація "Поєднання продуктів між собою "
САМОСТІЙНА РОБОТА ДО ТЕМИ до теми 2.1
Практична робота "Сучасний арт-дизайн та арт-візаж закусок "
Пезентація "Харчовий дизайн арт-візаж: основи складання і презентації страв"
ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА. Технологія приготування, дизайн, інноваційне оформлення перших, других гарячих страв
Лекція "Сучасні та інноваційні підходи до оформлення ресторанної продукції, арт-дизайн"
Відео-ролик "Art & Design, Eat Art"
Самостійне вивчення до теми 5
Презентація "Кольорова гама в стравах та кондитерських виробах"
Практична робота "Сучасні та інноваційні підходи до оформлення ресторанної продукції"
Навчальне відео "Способи декору кулінарної продукції"
Презентація "Використання квітів в кулінарії"
Лекція "Технологія дизайну фуршетних страв та закусок"
ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА (колективний проект). Розроблення асортименту, композиції та дизайну фуршетної продукції та приготування її. Оцінка якості. Підбір фуршетних баз.
Презентація "Фуршет в еко-стилі"
Презентація "Фуршетні закуски та фуршетні бази"
Лекція Технологія дизайну кондитерських виробів""
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 2.5
Відео "Карамельний декор"
Презентація "Сучасні десерти та кондитерські вироби"
Навчальне відео "Сучасне кондитерське мистецтво українки - відоме на цілий світ"
Практична робота "Виготовлення і розпис імбирних пряників"
Навчальне відео "Розпис імбирних пряників"
Семінарське заняття № 1
Лекція "Сучасні та інноваційні дієтичних добавки та їх використання в кулінарній продукції"
Цікава стаття "Зародження матча-культури в Україні"
ЛЕКЦІЯ "Охолоджені та швидкозаморожені страви та кулінарні вироби"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 3.2. Чинники, що впливають на якість швидкозамороженої продукції
Презентація "ЗАМОРОЖЕНІ ПРОДУКТИ: КОРИСТЬ ЧИ ШКОДА?"
Лекція "Тема. Сучасні тенденції веганської, вегетаріанської кулінарії"
Цікава інформаціям "Втричі популярніше: рослинний бургер McDonald’s купують частіше, ніж на це очікували в компанії"
Лекція "Карвінг – вид кулінарного мистецтва"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 4.1
Навчальне відео "Карвінг на кавуні"
Практична робота "Виготовлення елементів та композицій із застосуванням технік європейського карвінгу"
Майстер-клас "Карвінг на коренеплодах"
Практична робота "Виготовлення елементів та композицій із застосуванням технік азіатського карвінгу"
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 4.2
Майстер-клас "Карвінг на кавуні - квітковий орнамент"
Майстер-клас "Карвінг на кабачку"
ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА. Застосування технік та виконання композицій європейського та азіатського карвінгу з овочів і фруктів
ЛЕКЦІЯ. Смаковий профіль кулінарного мистецтва Галичини
САМОСТІЙНА РОБОТА до теми 5.1.
ПРАКТИЧНА РОБОТА. Вивчення регіональних особливостей кулінарного мистецтва Тернопілля. Відомі страви ресторанної кухні
ЛЕКЦІЯ. Особливості формування якості продукції ресторанного господарства
СЕМІНАР до змістового модуля 5.
ЛАБОРАТОРНО-ПРАКТИЧНА РОБОТА (колективний проект). Розроблення асортименту, композиції та дизайну фуршетної продукції та приготування її. Оцінка якості. Підбір фуршетних баз. ►