Структура за темами

  • Загальне

  • Бібліотека он-лайн

    http://readbookz.com/

    Бібліотека он-лайн  пропонує  електронні книги, конспекти  з юридичних питань.

    • Читалка

      http://chitalka.info/pravoznavstvo.html

      Студентська електронна бібліотека "Читалка" пропонує електронні підручники з права: право України, цивільне право, конституційне право, кримінальне право, трудове право, міжнародне право, адміністративне право тощо.

      • Право України

        http://www.kasko.org.ua

        На сайті розміщено конспекти з основних галузей права України, серед них: основи правосвідомості та правової культури, правової поведінки та юридичної відповідальності.

        • Безкоштовна бібліотека художньої та наукової літератури

          http://www.librius.net

          Librius.net - безкоштовна бібліотека художньої та наукової літератури. Тут публікуються книги і статті, що є у вільному доступі про дію законів про авторське право та наведені документи, дія яких вже завершилась, або у бібліотеки є дозвіл на публікацію матеріалів від автора.

          Електронна бібліотека - це дуже зручно. На сайті ви можете вибрати будь-яку книгу, читати книги, скачати їх, а потім прочитати на своєму комп'ютері або букрідері. На кожну книгу можна залишати відгуки і обговорювати її з іншими відвідувачами.

          • Дисертації України

            http://www.diser.com.ua

            На сайті "Дисертації України" надається можливість замовляти всі наукові роботи (дисертації кандидатські, докторські), захищені в Україні з 2002 по 2010 роки. Пропонуються послуги доставки наукових робіт з бібліотек України.  Також надається допомога у написанні дисертацій, дипломів, курсових робіт та в іншій науковій діяльності унікальною і повною інформацією, яку можна знайти у тематичному каталозі.

            • Бібліотека українського студента

              http://ualibrarium.narod.ru

              На сайті розміщена колекція підручників, учбових посібників та монографій українською та російською мовами.

              • Апелляция – правовой портал

                http://apelyacia.org.ua/about

                На сторінках порталу розміщено безкоштовно всі коментовані кодекси в актуальній редакції, підручники, статті, зразки юридичних документів. Сайт постійно оновлюється, також пропонується всім бажаючим розміщати тут свої книги, статті, і інші роботи відповідно до  тематики.

                • Юридична фірма "Справедливість"

                  http://spravedlivist.in.ua

                  На сайті розміщено розділ "Юридична електронна бібліотека", де Ви знайдете повнотекстові підручники та монографії з юридичних питань. Фірма надає послуги з таких галузей права, як земельне, цивільне, трудове, медичне та інш.

                  • Економіко-правова бібліотека

                    http://www.vuzlib.net

                    На сторінках сайту розміщено повнотекстові варіанти книг з питань права.

                    • Перша українська бібліотека підручників

                      http://pidruchniki.com.ua

                      В бібліотеці, в електронному вигляді, можна знайти підручники з різних галузей знань, в тому числі найбільш сучасне видання підручника "Правознавство". Автори підготували його для того, щоб він допоміг сформувати правову свідомість та культуру людини, що дозволить орієнтуватися в суспільних відносинах, а також діяти відповідно до закону в процесі життя.