Учасники
ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ
СИЛАБУС
Оголошення для студентів, які навчаються асинхронно.
МОДУЛЬ 1. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ ЯК ВИД ТУРИСТИЧНОЇ...
Тема 1.1. Визначення та історія розвитку гастрон...
Тема 1.2. Види гастрономічного туризму та їх хара...
Тема 1.3. Об’єкти гастрономічного туризму України...
Тема 1.4. Формування гастрономічної туристичної де...
МОДУЛЬ 2. ГАСТРОНОМІЧНИЙ ТУРИЗМ В РІЗНИХ КРАЇНАХ, ...
Тема 2.1.Функції гастрономічної культури у формува...
Тема 2.2. Гастрономічний туризм країн Західної т...
Тема 2.3. Гастрономічний туризм країн Західної, ...
Тема 2.4. Гастрономічний туризм країн Південної та...
МОДУЛЬ 3. РОЗВИТОК ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В УКРАЇНІ
Тема 3.1. Українська традиційна національна кухня ...
Тема 3.2. Регіональні кухні України. Загальнонаціо...
Тема 3.3. Концептуальні заклади ресторанного госпо...
Тема 3.4. Гастрономічні фестивалі та крафтові ви...
Тема 3.5. Потенціал Тернопільщини в розвитку гаст...
ДОДАТКОВІ ДЖЕРЕЛА ІНФОРМАЦІЇ ДО ВИВЧЕННЯ КУРСУ
Розробник курсу: викладач Гладчук Оксана Петрівна