Перейти до головного вмісту
moodle.gi.edu.ua
Наразі ви використовуєте гостьовий доступ (
Увійти
)
Барна справа
На головну
Курси
Компоненти освітніх програм
Освітні компоненти підготовки фахових молодших бак...
Вибіркові ОК
Барна справа
Тема 2 Характеристика торговельно-виробничої діяль...
відео барний інвентар
відео барний інвентар
Клацніть посилання
https://www.youtube.com/watch?v=djQl1ozgimY
щоб відкрити ресурс.
◄ барний інвентар
Перейти до...
Перейти до...
Політика оцінювання
Тематичний план
Навчальна програма
Основні поняття з курсу Барна справа
Новини
Роздаткові матеріали
Збірник
Методичні рекомендації для проведення практичних та семінарських занять
Тема 1.Лекція 1 Особливості організації роботи барів.
Самостійна робота 1 Умови та строки реалізації продовольчих товарів, кулінарної та кондитерської продукції, що реалізуються в барах. Додаткові послуги, що надаються споживачам у барі.
Презентація Лекція 1
Презентація типи барів
Завдання до теми 1. Особливості організації роботи барів.
Семінар 1.Тест до Змістовний модуль 1, Тема1. Законодавче та нормативно-правове забезпечення організаційної діяльності барної справи
Лекція 2 Матеріально-технічне забезпечення барів
Практичне заняття 1. Вивчення призначення будови та набуття нави¬чок експлуатації інвентарю, інструментів, торговельно-тех¬нологічного обладнання бару з дотриманням вимог безпеки праці. Оформлення барноїстійки
Самостійна робота 2 Матеріально-технічне забезпечення барів
Тема 2 Лекція 3 Організація постачання барів
ТЕМА 2
Барний інвентар 2
Матеріально- технічне забезпечення бару.
Тест до Тема 2 Характеристика торговельно-виробничої діяльності різних типів барів
барний інвентар
Тема 3 Лекція 4 Організація обслуговування відвідувачів у барі
організація роботи бармена та бару
Самостійна робота 4 Розкритисутність підготовки бару до обслуговування відвідувачів
Тема 3 лекція 5 культура споживання алкогольних напоїв. Карта бару.
Самостійна робота 5 Організація обслуговування відвідувачів у барі
Тема 4 Лекція 6 Організація праці обслуговуючого персоналу
Самостійна робота 6 Психофізіологічні та санітарно- гігійнічні вимоги до бармена.
Практичне заняття 2 Складання меню, карти напоїв для барів різних типів і класів.
Практична 2 складання карт напоїв
Завдання до теми 3.
Презентація лекція 5 Організація обслуговування відвідувачів в барі
Тест до теми 3. Організація обслуговування відвідувачів в барі
Тест до Модуль 2. Проектування якості та надання барних послуг
Напої та атмосфера. Управління коктейль-баром
Кухня зустрічається із баром: поради для вдалих поєднань
Меню як важливий інструмент у кожному закладі.
Меню як важливий інструмент у кожному закладі. (copy)
Рекомендації з сервісу.
Тема 5 Лекція 7 Світовий ринок алкогольних напоїв
Тема 5 Лекція 8,9 Асортимент та характеристика міцних алкогольних напоїв
Семінарське заняття Асортимент, характеристика алкогольних напоїв вітчизняного та закордонного виробництва
Семінар Тест до теми 5.
Самостійна робота Тема 5 Виноградні вина (столові, кріплені (міцні), десертні). Спеціальні та ароматизовані вина. Ігристі та шипучі вина. Плодово-ягідні вина.
Тема 6. Лекція 10. Характеристика пом’якшувально-згладжувальних компонентів, що використовуються у змішаних напоях.
Тема 7. Лекція 11. Характеристика наповнювачів, що використовуються у змішаних напоях
Лекція 12 Характеристика САК
Альтернативні підсолоджувачі і коктейлі з низьким вмістом цукру.
Домашні інгредієнти: кислоти
Семінарське. Тест Тема 6. Характеристика пом’якшувально-згладжувальних компонентів, що використовуються у змішаних напоях.
Тема 8. Лекція 13,14.
Класифікація змішаних напоїв
Самостійна робота Тема 8 Основні правила приготування та оформлення змішаних напоїв
Тема 9. Лекція 15. Характеристика та технологія приготування змішаних напоїв
ТЕМА 9. ЛЕКЦІЯ 16. Групові змішані напої та безалкогольні ЗН
характеристика груп коктейлів
Міксологія.
Коктейльні техніки
Спланувати бар (сировину)відповідно до типу. Калькулятор
Рецепти коктейлів
Лаболаторна робота №1
Лаболаторна робота №2
Лаболаторна робота №3
Лаболаторна робота №4
Модуль 1. Карта самостійного вивчення.Опрацювати тему 1 Лекція 1.1. Переглянути презентації та виконати:Зробити конспект даної теми. Та виконати завдання 1 до теми, та Тест до Модуля 1 (знаходиться в модуль 1 завдання 1)
Презентація Лекція 1 (copy)
Презентація типи барів (copy)
Завдання до теми 1. Особливості організації роботи барів. (copy)
Семінар 1.Тест до Змістовний модуль 1, Тема1. Законодавче та нормативно-правове забезпечення організаційної діяльності барної справи (copy)
Лекція 2 Матеріально-технічне забезпечення барів (copy)
Тема 2 Лекція 3 Організація постачання барів (copy)
Тест до Тема 2 Характеристика торговельно-виробничої діяльності різних типів барів (copy)
відео барний інвентар (copy)
Матеріально- технічне забезпечення бару. (copy)
Барний інвентар 2 (copy)
ТЕМА 2 (copy)
Самостійна робота 2 Матеріально-технічне забезпечення барів (copy)
Тема 3 Лекція 4 Організація обслуговування відвідувачів у барі (copy)
Тема 3 лекція 5 культура споживання алкогольних напоїв. Карта бару. (copy)
Тема 4 Лекція 6 Організація праці обслуговуючого персоналу (copy)
Самостійна робота 4 Розкритисутність підготовки бару до обслуговування відвідувачів (copy)
Самостійна робота 5 Організація обслуговування відвідувачів у барі (copy)
Самостійна робота 6 Психофізіологічні та санітарно- гігійнічні вимоги до бармена. (copy)
Практична 2 складання карт напоїв (copy)
організація роботи бармена та бару (copy)
Завдання до теми 3. (copy)
Тест до Модуль 2. Проектування якості та надання барних послуг (copy)
Меню як важливий інструмент у кожному закладі. (copy) (copy)
Кухня зустрічається із баром: поради для вдалих поєднань (copy)
Тест до теми 3. Організація обслуговування відвідувачів в барі (copy)
Презентація лекція 5 Організація обслуговування відвідувачів в барі (copy)
Тема 5 Лекція 7 Світовий ринок алкогольних напоїв (copy)
Тема 5 Лекція 8,9 Асортимент та характеристика міцних алкогольних напоїв (copy)
Самостійна робота Тема 5 Виноградні вина (столові, кріплені (міцні), десертні). Спеціальні та ароматизовані вина. Ігристі та шипучі вина. Плодово-ягідні вина. (copy)
Семінарське заняття Асортимент, характеристика алкогольних напоїв вітчизняного та закордонного виробництва (copy)
Семінар Тест до теми 5. (copy)
Тема 3 Лекція 4 Організація обслуговування відвідувачів у барі ►