Сфера обслуговування


Огляд глосарія за абеткою

Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все

У

Українська національна кухня

 

Українська кухня

[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]

Українська кухня: Для учнів професійно-технічних закладів освіти / Автор: В. С. Доцяк. - 5-те вид. - К. : Ігнатекс-Україна. 2014. - 2024. - 632 с.: іл.

В основу підручника покладено відродження української кухні, технології приготування давніх традиційних страв. Подано товарознавчу класифікацію овочів, грибів, риби, м'яса, птиці, описано значення їх у харчуванні людини. Висвітлено раціональні способи механічної і теплової кулінарної обробки продуктів. її вплив на якість готової продукції. Наведено способи і методи приготування та подавання закусок, страв, десертів, гарячих та холодних напоїв, борошняних виробів, вимоги до якості напівфабрикатів і готової їжі, сучасні вимоги щодо подавання та оформлення закусок і страв, терміни їхньої реалізації Подано норми закладання сировини, вихід напівфабрикатів та готової кулінарної продукції.


Управління якістю

 

Управління якістю

[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]

У навчально-методичному посібнику подано: предмет, мета і завдання дисципліни "Управління якістю", загальні методичні рекомендації до користування посібником та критерії оцінювання знань, основні теми вивчення курсу та стисло зміст кожної із них, плани семінарських занять, запитання для самоконтролю, теми рефератів, тести для перевірки знань з кожної теми, термінологічний словник - довідник. Для студентів, аспірантів; викладачів, а також усіх тих, хто цікавиться сучасними проблемами управління якістю, що є основою як конкурентноспроможності товару так і самої організації.

Агєєв Є. Я. Управління якістю: Навчально-методичний посібник для самостійної роботи по вивченню дисципліни Львів: Новий Світ- 2000, 2024. 240 с.