Сфера обслуговування


Огляд глосарія за абеткою

Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все

Т

Технологія приготування їжі: українська кухня

 

Технологія приготування їжі: українська кухня

[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]

У навчальному посібнику представлений комплекс теоретичних основ технології приготування їжі. Розглянуті основні способи й прийоми первинної обробки сировини й приготування напівфабрикатів. Основна частина посібника присвячена технології приготування страв та кулінарних виробів відповідно до традиційного приготування в української кухні. Посібник призначений для студентів навчальних закладів 1-4 рівнів акредитації. Він може становити інтерес і для практичних працівників, що навчаються в системі перепідготовки кадрів і підвищення кваліфікації, працівникам системи ресторанного господарства, широкому колу читачів, які цікавляться особливостями технологій приготування страв української кухні.

О. В. Новікова, Л. Д. Льовшина, В. М. Михайлов Технологія приготування їжі: Українська кухня: :Навчальний посібник. 2-re вид., випр. та доповн. Х.: Світ книг, 2019. 679 с.