Сфера обслуговування


Огляд глосарія за абеткою

Спеціальні | А | Б | В | Г | Ґ | Д | Е | Є | Ж | З | И | І | Ї | Й | К | Л | М | Н | О | П | Р | С | Т | У | Ф | Х | Ц | Ч | Ш | Щ | Ь | Ю | Я | Все

Б

Барна справа та мистецтво бариста

 

Барна справа та мистецтво бариста

[Друкований екземпляр знаходиться у бібліотеці коледжу]

Навчальний посібник «БАРНА СПРАВА ТА МИСТЕЦТВО БАРИСТА» складений відповідно до освітньо-професійної програми підготовки фахівців зі спеціальностей: 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».Навчальний посібник «БАРНА СПРАВА ТА МИСТЕЦТВО БАРИСТА» розкриває питання формування теоретичних основ з організації виробничо-торговельної діяльності закладів ресторанного господарства типу бар, усіх його класів та різних напрямів спеціалізації. Поглиблене вивчення наукових основ зберігання і реалізації алкогольних напоїв, основних підходів, принципів і методів роботи бармена та сомельє.

Барна справа та мистецтво бариста: навч.посіб./ С.В. Майкова, О.Б. Маслійчук, Н.Я. Сусол Київ: Вид-во «Каравела», 2024 168 с.